maanantai 28. lokakuuta 2013

Vuoden mittaisia terveisiä!

Hupsistaheijjakkaa!

Niin se vaan vuosi vierähti taas viime kirjoittelun! En ole ollut täysin tyytyväinen tähän blogiini, sen ulkoasuun ja sisältöön, mutta nyt täten päätän, että kerran viikossa teen aina jotain asian eteen! Huvittaa kyllä kirjoittaa, mutta aina kun tämän avaa, ei oikein tiedä mitä pitäisi tehdä... Mutta nyt siis pikkuhiljaa muutokseen!

Kaikenlaista olen ehtinyt tehdä tämän vuoden aikana, enkä tietenkään ole tajunnut ottaa kaikesta töistä valokuvia. On mennyt mm. iso läjä koruja lahjaksi suloiselle kummitytölle, viime joulun joululahjoista puhumattakaan! :) Mutta ne, mitä jäljellä on täällä kotosalla, niin täytyypäs postailla niitä tänne! Lisään vielä pari uutta välilehteä tälle sivulle, toiseen tulisi ompelutöitä (siis ihan käsittämätön hinku olis tehdä ihan kaikenlaista mahdollista nukeista laukkuihin ompelukoneella ja saumurilla, kun vaan olis aikaa) sekä askartelujuttuja! Tarkoitus olis myös päivitellä noita vanhoja kuvia vähän ajantasalle, saisin vaikka vihdoin ja viimein laitettua ohjeiden alkuperät :)

Nojoo, tällä hetkellä projekteja pursuilee joka tuutista! Todennäköisesti kanssakäsityöläiset kärsivät samoista ongelmista. Tulee alotettua uutta ja vanhatkin on kesken. Esimerkkinä nyt yksi nukke, jota oon yrittäny jo kohta vuoden tehdä, palat on ja ohjeet, kun vaan viittis istua pyllylleen ja tehä! :D sen lisäksi pikkuneidille olis pöksyt ollu tuloillaan jo jonkuaikaa, toinen lahje jo valmis, taitaa valmistua sitten seuraavalle tulokkaalle (joskus hamassa tulevaisuudessa, määrittelemättömän ajan päästä), neidille olis myös neuletunika tuossa pyöröpuikolla odottelemassa... eikä niistä joululahjasuunnitteluista taija kannattaa edes tänä jouluna mainita... taitaa jäähä suunnitteluasteelle kaikki!

Pieni touhukas tyttäreni tykkää äidin huomiosta, kun isi on monen viikon työreissuilla putkeen poissa. Noh, sehän nyt on selvää, että kun muita ei ole, niin äitiähän sitä aina toinen kaipaa. Oma aika ja tekeminen on melko vähäistä nyt. Näin päikkäriaikaan pystyy aina jotain rääppiä kasaan, jos ehtii. Olen kuitenkin tässä vuoden aikana jotain saanut tehtyä :) Jos nyt ehdin, ennenkuin tyllerö herää, niin laitan uusia kuvia noille sivuille! Siispä äkkiä muistitikkua hakemaan, missä on ne kaikki kuvat valmiina odottelemassa! :)

Syysmyrskyisin terveisin Anneli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti