maanantai 30. joulukuuta 2013

Väliviikon tunnelmia!

Hei vaan!

Joulu on nyt ohitse ja tulihan niitä lahjojakin sitten lopulta tehtyä aikamoinen läjä. Tällä kertaa jätin kutomapuikot ja koukut kassiin ja tein jämäpaperista, pahvista, puuvillakasseista ja tilkuista joululahjoja perheelle :) Kuvia löytyy askartelusivulta!

Tyttö oli ollut tänä jouluna kaikkein kiltein :D ei mikään yllätys! Joulun vietimme vanhempieni luona maalla muutaman vuoden tauon jälkeen ja pappa oli joulupukkina. Tyttö ei oikein lämmennyt joulupukille, eikä hänen tuomalle lahjalle vaan otti lahjan käteen ja nakkasi sen maahan :D Pukin lähtemisen jälkeen ja muutaman lahjan availun jälkeen, neitikin innostui sitten loput paketit repimään auki. Nukke ja nukenrattaat olivat yksi lempparileluista ja iskällä tulikin kiire repiä nukke irti pakkauksesta, kun neiti itki lohduttomasti vieressä, että "ANNA JO MULLE SE VAUVA!!" :D omat lahjat ei kyllä enää niin jaksanu innostaa, kun näki tyllerön ilon pakettien kanssa :) Oma paras lahja oli kuitenkin pinkki sähköhammasharja, kun sitä olen niin kauan jo kinunnut :)

Oulussa nurmikko vihertää ja vettä sataa! On kyllä mahtava talvikeli. Ylihuomenna sitten otetaan uusi vuosi vastaan iloisin mielin ja synttäritunnelmissa, kun ystäväni tyllerö täyttää vuoden! Ei kai parempaa syntymäpäivää voisi toivoa! :)

Sateisin terveisin, Anne

Ja muistakaahan käydä katsomassa askartelusivuilta SEKÄ ompelusivulta lahjaideoita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti