lauantai 11. tammikuuta 2014

Pakkaspäivää...

Hrrhh... Enpä olisi välittänyt tämmöisestä pakkaspäivästä, vaikkakaan sitä ei ole täällä Oulun seudulla, kuin -15, mutta siinä on noin 10 astetta liikaa :)

Joululahjatohinat sekä joulu muutenkin kun nyt on ohitse, niin tuntuu ettei tiedä mitäkä sitä tekisi. Opintoja pitäisi jatkaa syksyllä ja jotain järkevää pitäisi saada tehdyksi jo nyt, mutta näin sitä vaan neitin päikkäriaika menee blogeja kirjotellessa :) Huomattavasti mielekkäämpää puuhaa, kuin paneutua filosofian historian kiemuroihin ja loputtomiin henkilökuvauksiin!

Nythän olis mahdollista tehdä niitä kuuluisia keskeneräisiä töitä pois, mutta on paljon hauskempaa aloittaa uusia töitä! :D Onko tämä ongelma teillä muillakin? Mielessä on paljon PALJON taas uusia juttuja, joita haluaisin aloittaa, mutta aika... se pirhanan aika, kun sitä ei ole, kuin vain kaksi tuntia päivässä sen ajan kun neiti nukkuu. Mies on ulkomailla töissä aina pitkiä aikoja (nyt kuukauden), joten oman tekemisen aika rajoittuu vain tähän päikkäriaikaan. Raskasta, sen voin myöntää.

Seuraava projekti olisi sitten konvehtirasian muuntaminen korurasiaksi :) Pandan juhlapöydän konvehtirasiasta (en kylläkään ole syönyt niitä kaikki, vaan ne odottelee pöydällä vieraita, joita ei käy koskaan, joten....) teen jollakin keinolla rasian, jonka kannenkin saa mangeeteilla kiinni, mutta se jääköön toistaiseksi vielä arvoitukseksi, miten sen toteutan. Ehkäpä teen siitä sellaisen projektin, jonka pienet yksityiskohdat kuvitan ja postaan tänne. Siinäpä ideaa! :)

...ai niin, mutta se aika... :)

(käy tsekkaan SikSakkia sivulta siskontytön kutomiskassi, josta laitan kuvan) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti