tiistai 21. tammikuuta 2014

Paljon onnea vaan... :)

Siis minä :) Täällä sitä syntymäpäivää vietellään, yksin tytön kanssa. Tässä iässä ja varsinkaan lapsen saaneena omat synttärit ei enää ole niin kummoinen juttu, kuin joskus ennen :) Kaippa sitä on tullut jo niin vanhaksi, (hurjan vanhaksi ;) ) ettei todellakaan haluta juhlia sitä, että ikää tulee lisää! :D

Pakkanenkin tuntuu jo hivenen hellittäneen. Josko sitä tohtis tällä viikolla lähtä käymään autolla kaupungissa suurennuttamassa kihla- ja vihkisormusta. Lapsen jälkeen jäi muutamia kiloja ylimääräistä, mikä ei haittaa yhtään, kun riisitautisen näköinen nainen ei ole mielestäni kovinkaan viehättävä! :) tosin ei nämä jenkkakahvatkaan mieltä ylennä, vaikkakin peilistä katsoo nykyään nätimmän, terveemmän ja onnellisemman näköinen nainen, kuin joskus ennen! :) Kyllä! Itseä täytyy osata kehua! Sitä tulee tehtyä aivan liian harvoin! Itsekritiikkiä kyllä löytyy, mutta täytyy osata antaa itselle asioita anteeksi! En ole täydellinen, eikä ole kukaan muukaan! :)

Niin ja edelleen on laturi karkuteillä, joten en voi edes siirtää kuvia kamerasta koneelle! Yhden kuvan kuitenkin saan lisättyä Helmistä kansioon, käy tsekkaan! :)

Kaikki nyt katselemaan itseä peilistä sillä mielellä, ettei huomaa kaikkia niitä pieniä virheitä, vaan etsii itsestä kaikki ne hyvät puolet ja muistaa myös sanoa sen vaikkapa ääneen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti