sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Isoäidinneliöpeitto :)

Noniin, ensimmäinen postaus tähän etusivulle näitä minun tekeleitä nimittäin :)

Tässä on kuudesta isosta isoäidinneliöstä tehty peitto! Tämä on tehty akryyli- sekä puuvillalangasta, joten kun tämä tuli lahjaksi syntyvälle vauvalle, niin on lämpöinen, mutta ei kutiseva! Kesävauvalle kesänvärit :)


Tämän tekemiseen meni aikaa PALJON ja vähän enemmän :D Ja lahjaksi raskin antaa, koska meillä on peittoja enemmän ja vähemmän! Aloin tekemään tätä ihan vain sen vuoksi, että saan lankoja vähemmäksi, niin lahjanahan tämä on mitä parhain (vaikka itse sanonkin)! :) 


Tämä on melko iso, kun vertaa lattialla olevaan mattoon. Hyvin mahtuu tuleva äitikin peiton alle lämpimään :) ja myöhemminkin :)


Reunaan virkkasin pari kierrosta kiinteitä silmukoita ja sitten kolmen silmukan ketjusilmukkaketjuja kolme kierrosta :) Näin tuli sievä "pitsimäinen" reuna :)

Jämälangoista saa aikaan helposti värikkäitä peittoja varsinkin kun käyttää isoäidinneliöitä mallina ja liittää vain langanpäät yhteen ja jatkaa virkkaamista. :) Tällä tyylillä tein itselle ison peiton, joka löytyy virkkausta välilehdeltä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti