maanantai 8. syyskuuta 2014

Hääjuttuja ja näitähän riittää

Noniin, nyt esittelen ensimmäisen askartelujutun, minkä häihin väkertelin. Näistä mun hääjutuista saa ihan vapaasti ottaa ideoita omiinkin häihin! :)

Vieraskirja. Tylsää! Kirjottaako siihen kukaan? Mihin se laitetaan? Laitetaanko ollenkaan? Kyllä laitetaan, mutta vähän erilainen, kuin perinteinen vieraskirja! Meidän häissämme oli syysteema, sekä musiikki ja laulujen sanat olivat tärkeässä osassa, joten jostakin mieleni syövereistä ponnahti ajatus vieraskirjaPUUSTA :)

Näitä oksia ei katkottu metsästä, vaan nämä oli poistettu metsästä harvennusmielessä ja maasta ne sitten pongasin. Liimasin "kahteen vanhaan puuhun" pieniä askartelupyykkipoikia ja puut laitettiin hiekalla täytettyyn maitotonkkaan pystyyn. Pöydällä oli paljon erivärisiä paperista ja kartongista tehtyjä vaahteranlehtiä ja seinällä oli ohjeet, joissa pyydettiin kirjoittamaan lehteen oman nimen, onnentoivotuksen, piirroksen, aforismin..mitä nyt kukanenkin halusi kirjoittaa ja puu saatiin yhdessä "elämään" :) Lisäksi kiinnitin seinään lapun, jossa oli Juha Tapion - Kaksi vanhaa puuta laulun sanat :)

Ehdin repiä suurimman osan lehdistä irti ennenkuin tajusin ottaa siitä kuvan, joten lehtiä todellakin oli enemmän ja puu oli vähän "elävämmän näköinen", mutta saatte kuitenkin tästä käsityksen, millainen tästä tuli :) Oikein sievä ja sai paljon hyvää palautetta vierailta, kuinka kekseliäs idea! Halpa toteuttaa ja erikoinen! Ja kyllä voin sanoa, että suurin osa vieraista kirjoitti nimensä tähän, osa unohti kirjoittaa nimen toivotuksen perään, mutta ajatus onkin tärkeintä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti