maanantai 24. marraskuuta 2014

kuvasia häistä :)

Tässä joitakin kuvia häistä, joissa näkyy vähän omia väkertelyjä. Ilmeisesti jäi ottamatta tarkempia kuvia kaikista askarteluista, mutta ei se mitään :D 


Ruokapöydässä oli partyliten tuikkukuppeja, joiden sisällä oli oransseja pihlajanmarjoja sekä käpyjä. Pöydällä kiemurteli tyllijuuttinaru. Ruskea tapetti toimitti kaitaliinan tehtävää.


Lahjapöydälle laitoin pienen digivideon meidän elmästä. Elektroninen valokuvakehys vaihteli kuvia, jotka siihen latasin :)


Meidän pöydässä oli omat viinilasit, lisää partyliten tuikkuja, tyllinarua sekä omatekemiä pilttipurkikuppeja :) Ruskea tapettikaitaliina sekä ruskeat servetit. Sen lisäksi keräsin useamman vuoden ruskalehtiä ja kuivattelin niitä. Lehtiä ripoteltiin pöydille, myös meidän pöydälle.


 Hääkakut olivat uniikit. Tilasin netistä leipurinputiikista syötävät kakkukuvat meidän kuvista. Tämä oli häävieraille melkoinen yllätys. Lahjakas ystäväni pursotti kakut ja värjäsi ne spraylla teemaan sopivaksi :) Kuvan laatu ei ole hyvä, jos löydän joltakin kuvia kakuista, niin laitan niitä sitten lisää! :)


Tällainen tyllijuuttinaru kiemurteli meidän pöydässä sekä ruokapöydässä. Helppo tehdä ja valmiita tylliympyröitä oiln ostanut jo vuosia sitten tiimarista, joten nyt ne pääsivät käyttöön!Erittäin huonolaatuisia kuvia (puhelimen kameralla otettuja). Mutta näistä nyt saa vähän osviittaa siitä, minkänäköistä häissämme oli. Tapettia oli tosiaan kaitaliinoina, kuivattuja lehtiä ripoteltuna sinne tänne, omatekemät tuikkupurkit (joissa sisällä led-tuikku), ruskeat pöytäliinat ja karkkikipot sekä menukartiot (niistä postaan lisää ja tarkemmin myöhemmin) :)

Hääauto! Komia ja tyylikäs! Haaveena oli joku vanha 50 luvun museoauto, mutta tämä tuli heti hyvänä kakkosena :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti