sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Nukkekotiremontti: vessa ja alakerran aulatila :)

Näin se vaan on, että kouluhommat vie kaiken ajan harrastuksista! Taas vierähti edellisestä päivityksestä aikaa, joten tässä saatte nyt nauttia nukkekodin vessan ja alakerran aulatilan remonteista! :)

Ensimmäisenä kylppäri. Tajusin ottaa ennen kuvan vasta tässä vaiheessa, kun innostuin remonttireiskahommista :D Mutta tässä huoneessa oli kaikki seinät saman väriset, kuin päätyseinä ja lattia oli roosanväristä "laattaa". Karmiva. Päätin sitten maalata tämän siniseksi ja laittaa vähän kiveä lattiaan ja seiniin :)Tässä huoneessa ei ole vieläkään lamppua. Ei ole löytynyt sopivaa valaisinta, niin toistaiseksi huone on pimeänä :) Huonekaluina täällä on pönttö, käsienpesuallas, kylpyamme sekä suihku :) Hieman raikkaampi, vaikkakaan en ehkä ole 100% tyytyväinen. Kun aikaa taas on lisää remonttijuttuihin, niin ehkä tämä saa tulevaisuudessa uuden tyylin, mutta toistaiseksi se välttää ja aina se sen edellisen pinkkipläjäyksen voittaa! ;)

Alakerran aulatila:

Alakerran aulatilassa oli sinänsä ihan sievä ja hyväkuntoinen lattia, mutta päätin kuitenkin laittaa tähänkin samanvärisen lattian, kuin muuallekin huoneisiin. Seinät olivat öklön siniset! Ei muutakuin maalia ja tapettia seiniin!


Väri me päätettiin kummitytön kanssa! Hänen mielestään tällainen mintunvihreä oli sievä. Maalasin kaikki seinät mintunvihreäksi ja päätyseinät tapetoin, sekä lattia sai myös uuden kuosin :)
Tapettina toimi valkoinen läpikuultava kuitupaperi, jossa oli kiemuroita :) Vihreä väri pääsi oikeuksiinsa sievän lattian avulla! :) Olen tyytyväinen! Vino seinä oli hieman haastava tapetoitava, mutta mattoveitsellä ja hyvällä paperiliimalla onnistui!


Vielä vähän puisia kalusteita, niin hyvä tuli :) Vaikkakaan tämä huone ei näytä tältä silloin, kun täällä leikitään, vessanpönttö on välillä seinää vasten ja vaatekaappi, mutta sehän kuuluu asiaan :)

Viimeisenä huoneena olikin sitten yläkerran olohuonetila kahdessa tasossa! Haastetta taas vähän lisää, mutta kun taidot ehtivät edellisten huoneiden myötä jo karttua, niin siitäkin tuli ihan loistava! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti