maanantai 4. marraskuuta 2013

Joulu joulu tullut on!!

Joulutunnelmaa!

Kuinka ihanaa onkaan kävellä minkä tahansa kaupan ovesta sisään, kun joulutarvikkeita ja joulukarkkeja tursuilee hyllyt täynnä! Ihanaa! Kaivoin askartelulaatikosta esille keskeneräiset tonttuhahmot ja kädet taas syyhyten laitoin kaikki valmiiksi pöydälle, jotta saa askarrella tonttuhahmoja hyllynreunalle ihastuttamaan :)

Toinen puolisko kävi hakemassa varastosta jouluvalot ja koristeet jo odottelemaan ja verhotkin on katsottu valmiiksi, josko sitä tohtisi ne ikkunaan ripustaa! :) Oli pakko käydä vähän googlettemassa, että mihinkä aikaan ihmiset laittaa joulua kotiin. Ensimmäinen adventti kuulostaa aivan liian kaukaiselta ajatukselta, eihän siitä joulusta ja sen tunnelmasta ehdi kauaakaan nauttia, kun loppiaisen jäljestä joulu taas riisutaan pois! Joten ehkä odottelen vielä pari viikkoa...no ehkä viikon ja sitten laitan joulun kotiin! :) <3

Muutama joululehtikin tuli taas ostettua, niistä saa ihanaa fiilistä ja uusia inspiksiä käsin tekemiseen! Tarkoituksena on, ehkä en tänä vuona ehdi, mutta jos aika riittää, tehdä omia kuusenkoristeita askartelumassasta, vanhasta kirjasta ja kankaista. Itse en niin perusta teollisesta joulusta siinä mielessä, että kuusi koristellaan jos minkämuotoisilla ja värisillä hörsyillä! Tosi meilläkin niitä on tuolla laatikossa, kun ei ole ollut aikaa tehdä omia koristeita, mutta näin pitkän ajan tähtäimellä, jonakin jouluna meidän kuusi on persoonallisen näköinen! :)

Räntäsateisin terveisin Anneli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti