keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Tunikoita talveksi :)

Minun tylleröni on mekkotyttö! Sovelsin Ottobren tuttua velourmekko -ohjetta ja tein hihat sopivaksi. Ja näin sain aikaan pitkähihaisia tunikoita, jotka talvella ovat hyviä! 

Tämä ensimmäinen on Paapiin pinkkiä Kaino-trikoota :) Kangashamstereista ostin (mistäs muualtakaan) ja pingviinikangas riitti juuri mekon alaosaan. Minulla oli ennestään pinkkiä trikoota, josta sitten tein yläosan ja hihat, hihansuut ja kaula-aukko ovat vanhasta trikoopaidastani leikeltyjä :)

 

AnnenKäsin merkki löytyy mekosta, tottakai ;)

Tämä toinen mekko on myös Paapiin kankaista tehty, tässä on Siiri keinuu- sekä Spotty- kankaita mintunvihreänä. Kankaiden yhdistely onnistui mielestäni ihan hyvin, tosin kaula-aukon jos nyt tekisin uudelleen, niin siitäkin tulisi vihreä, valkea pomppaa silmään häiritsevästi, mutta kyllä tuo meillä käyttövaatteena on aivan hyvä :)

 
Keskellä on tuttu framilon- rypytys, se on niin helppo tehdä ja itse tykkään käyttää framilonia kaikkeen mahdolliseen (juuri tekeillä pitsikukkia sen avulla), nyt kun vihdoin ja viimein opin sen kanssa toimimaan :)

Tähän tunikaan muokkasin kaavaa vielä vähän lisää ja tein yläosan ja alaosan väliin mustan trikookaitaleen omasta vanhasta trikoopaidasta, hihat myös leikkasin samasta paidasta :) Paapiin Siiri keinuu on vaan niin ihanaa kangasta! Pala oli pieni, joten takapuolelle käytin Paapiin pilkkua, ihan hyvin toimii kankaat näinkin!
 
 

Onhan näitä samanlaisia mekkoja tullut tehtyä enemmänkin, en ole vielä niitä kuvannut :D laitan niistä sitten toisella kertaa taas :)

Eipä pieni kasvaisi enää, niin näitä mekkoja voisi pitää aina! Ikäväkseni joudun sanomaan, että kyllä nämä alkavat olemaan jo siinä ja siinä, että tämän talven mahtuvat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti