sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Lammasyökkäreitä :)

Tein neitokaiselle kolme yökkärisettiä. Yhden paita ja housusetin ja kaksi mekkosettiä, jotta saa yölläkin pitää mekkoa päällä :D Lammaskuosi on juuri sopiva yöpukuihin ja kolmenlaista lammaskuosia minulle oli kertynyt, joten tekaisin niistä sitten yökkäreitä :)

Pinkki lammas tuli ostettua kangashamstereista ja en osaa sanoa, minkä kuosi tämä on. Kiva kuitenkin ja pala oli niin suuri, että siitä teki helposti mekon sekä housut! Kaavan piirtelin itse muokkaamalla raglanhihaista t-paita ohjetta, pidensin hihat ja helman. Housut ovat ottobren perus legginssiohje, se kaikkein yksinkertaisin ja nopein tehdä! :)
Harmaa lammas on metsolan kuosia ja keltainen hihakangas ja resorikangas on hyväskylän kangaskaupasta aikoinaan ostettua. Tein lammaskuosista ystäväni typylle lahjaksi oloasun, jossa käytin oranssia resoria ja hihat olivat valkoiset ja tämän linkin takaa se löytyy lahja ystävälle :)
Kaavoina molemmissa on raglanhihainen paita, jonka siis muokkasin t-paidasta ja housut ovat ottobren superhelppo kaava, jonka jokainen aloittelijakin osaa! :D
Ja nämä kaksi ihanaa kangasta ovat tietysti ja tottakai paapiin kankaita. Pinkit lampaat sekä violetti spotty. Huomasin, että nämä kankaat sopivat yhteen täydellisesti ja tein sitten ihanan yömekon ihanalle neidolleni :) Mekon hihat ovat spottya ja hiharesorit tein extra leveäksi lammaskankaalla. Housun lahkeet ovat eriparia, koska kankaat uhkasivat loppua kesken :D Mutta näinhän nämä olivatkin sitten lopulta ihan täydelliset!

1 kommentti:

  1. Thank you for sharing the information already in here, I liked what I read here. essay writers

    VastaaPoista