maanantai 2. maaliskuuta 2015

Nukkekotiremontti: yläkerran olohuone

Nukkekotiremontin viimeisen huoneen vuoro. Tämä oli suurin huone, mutta nopeasti remontti oli valmis, kun itsekin olin jo nopeutunut! :D

Alunperin suuri kahdessa tasossa oleva huone näytti tältä:

Keltaiset seinät ja ruskea lattia. Sinänsä siisti huone, mutta eihän tämä huone sopinut enää taloon muiden huoneiden remonttien jälkeen. Joten väriksi valitsin vaalean keltaisen ja tapetiksi valkoisen, jossa oli kullan värisiä kuvioita. Lattia samaa puuta, kuin muissakin huoneissa!
Kuten näette. Aivan ihana huone tuli tästäkin! Lattialla näkyy vähän saumaa ja seinällä tapetissa myös, kartongit ja paperit olivat sen verran pieniä, joten oli pakko jättää saumoja näkösälle, mutta eipä se haittaa! Täsä huoneesta tuli hieno ja sopii nyt talon yleisilmeeseen täydellisesti! :)

Siellä on olohuoneen huonekalut, kaappikelloa ja pientä kehtoa, tosin siellä ei vauvaa ole nukkumassa, vaan pieniä koiria! :)

Vielä olisi tarkoitus tehdä seinille tauluja ja taulutelevisio sekä tietenkin mattoja lattioille. Sitten kun taas aikaa ja innostusta riittää, niin jatkan stailaamista :)

Jos muuten ihmettelette, että miten lamppujen pistokkeet onnistui kartongin alta löytymään, niin osa tapettipaperista oli niin ohutta, että sormella kokeilemalla pistokkeiden paikat tuntuivat nopeasti sormeen ja mattoveitsen terävällä kärjellä painoin paperin rikki. Osa kartongista taas oli niin paksua, että siinä olikin jo huomattavasti kovempi homma löytää pistokkeiden paikat! Paikansin ne nukkekodin ulkopuolisen takaseinän avulla, siellä paperin alta näkyi johdot sekä pistokkeiden paikat, niin sitten suurinpiirtein löytyi se paikka, missä se voisi olla ja sitten tökin neulalla seinään ja kun neula upposi, löytyi myös pistoke! :D olisi tähän varmaan helpompikin tapa löytynyt, mutta onnistui se näinkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti