maanantai 20. huhtikuuta 2015

Keltainen T-paitsukka

Heipsan!

Tässäpä olisi tällainen kesäinen t-paita tyvärelle :) 


Kankaan raskin tilata kestovaippakaupasta, muistaakseni oli alekangas ja hinta oli ehkä 15,90 metriä ja 60 senttiä tilasin tätä. Samaa kangasta on vielä jäljellä, joten siitä voipi tehdä vielä jotakin mukavaa itselle tai lahjaksi! :) Eli tämähän on siis trikoota ja pääntien kaitale on resoria.

Minä, joka en ole ompelija, joka opin vain ja ainoastaan tekemällä virheitä, ompelin kaksoisneulalla, katsokaas, mitä jälkeä siitä tuli...Te nyt siellä nauratte partaanne, eikö vain..? :D Näin sitä katsokaas lähdetään kaksoisneulalla ompelemaan nurjalta puolelta, että se nätti kaksirivinen suoraommel, on paidan nurjalla puolella xD Noh, ei se mitään, tein saman "virheen" helmaan ja molempiin kädenteihin, joten ei se käytössä haittaa. Langatkin on liian löysällä/kireellä, niin nurjastakin puolesta tuli vähän hassunnäköistä. Näin sitä tekemällä oppii! :D 


Kaava on ottobre lehdestä, kevään 2015 lastenlehdestä, ja olisko ollut nimellä cool- t-paita. Hihat ovat aika poikamaiset, ja se kaava saattoi ollakin pojalle tarkoitettu. Tytöllä sais tuo hartialinja olla vähän sirompi, mutta kyllähän tämä kesäpaitana menee erittäin hyvin! Ja ihan hyvä, ettei kaikki vaatteet (kuten h&m:ltä ostetut) ole tiukkoja ja ihonmyötäisiä. 

Tyttö tuntuu rakastavan äidin tekemiä vaatteita :) Mielellään niitä pukee ylle ja näitä mallikuvia otettiin monien vaatekertojen kanssa ja neiti tykkäsi vaihdella ja poseerata kuviin :) Kauniit kasvoposeerauskuvat jäävät perheen arkistoihin, te saatte ihastella vain näitä minun kätteni tuotoksia kasvottoman mallin päältä! :) 

Housut tuossa vilahtavatkin alimmassa kuvassa.. niistä lisää myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti