keskiviikko 13. toukokuuta 2015

ompelemisen iloa!

Olen ommellut...ja ommellut...ja onnistunut...ja epäonnistunut... Mutta kehitystä on tapahtunut ja paljon! Tässä tällainen onnsituminen, johon käytin hiukkasen luovuutta ja kaavamuutoksia!

Ensinnäkin raglanhihainen t-paita! Ihan perus pitkähihaisen (ottobre) paidan ohjeella, mutta tein pitemmän, kuin ohjeessa sanottiin ja tein hihat lyhyenä, mitoin sopivan pituuden ja tein kaavan siihen. Onnistui!Hihojen, kaulahuolittelun ja sydämen kankaan olen ostanut vuosi sitten lastenmessuilta Oulusta, jossa oli samalla myös ihana käsityömessut. Ostin edullisen paketin, jossa oli kaikenlaisia pieniä trikootilkkuja. No tämä kangas oli siis vuoden verran laatikossa, tein siitä babybornille paidan ja loput sitten käytin tähän paitaan! Valkoinen kangas on perus valkoista trikoota kestovaippakaupasta. Voi että tulikin näpäkkä T-paita kesäksi! :)

Käskin seistä suorassa, jotta saan hyvän kuvan sydämestä, niin neiti päätti pullistaa massukkaa, jotta sydän tulisi OIKEIN hyvin esille :D ihan vain siksakilla ompelin sydämen paitaan kiinni ja sydämen takana on kiinnisilitettävää tukikangasta, jotta pysyy sydän kasassa ja nättinä :)

Onnistuminen! Ja nuo housut, ne onkin tainnut vilahtaa jo monessakin kuvassa. Kerronpa niistäkin sitten jotakin: Ostin kankaan facebookin kangashamstereista (on muuten huippuhyvä ryhmä!!) taitaa olla metsolan joustofroteeta (en kyllä ole varma, kun apilakuosia on aika monella)Ottobren olohousu ohjeella nämä sitten hurautin. Se malli sopii meän tytölle todella hyvin! Keltaista resoria lahkeisiin ja vyötärölle 15 mm kuminauhaa! Aivan mainiot ja näitä hurauttelee noin vartissa! Ihana ohje ja aivan ihana kangas! Olen tästä kankaasta tehnyt muutakin, niistä lisää myöhemmin! Mukavat päällä ja kivannäköiset ja minä kun tunnetusti tykkään väreistä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti