tiistai 14. tammikuuta 2014

Hieronnan jälkeiset horkat.

Olen käynyt hierojalla jo monta kuukautta tukkeutuneiden niskojen takia. Selinmakuulla huimaa, päätä kun kääntää makuuasennossa, huimaa, joten sen vuoksi aloin käymään hierojalla. Eilen tosiaan kävin ja eilinen ilta meni hieronnan jälkeisessä horkassa. Paleli, päätä särki, hartioita särki, käsiä särki, selkää särki :) Ja tänään ei ole olo kovin kummosempi, kylkiä särkee, hartioita särkee, takaraivoa särkee. Neitiä täytyy silti jaksaa hoitaa ja leikittää! :) Paljon auttaa, kun lempileikkinä on tällä hetkellä hyppääminen niskaan ja "kopati kopati kopati" -heppa leikit :D 

Ei ole helppoa näin kun yksin on pitkiä aikoja, kun yksin täytyy tehdä kaikki ja nostella neitiä aamusta iltaan. Urheiluun ei ole aikaa (eipä sillä, että urheilu olisi koskaan näytellyt kovin suurta osaa elämässäni). Sauvakävely on ainoa, mikä tähän auttaa, mutta...(ai että on helppoa tää kirjottaminen, ku Mauri, toinen kissoista, seisoo mahan päällä ja puskee naamaan ja käsiin)...sitäkään ei säännöllisesti voi tällä hetkellä tehdä.

Myöskään käsitöiden tekeminen ei missään nimessä ole parasta toimintaa jumittuneille niskoille. Kaikkeen pitäisi löytää tasapaino. Käsitöiden ohessa pitäisi myös muistaa jumpata hartioita. Kuitenkin, minäkin olen niin mukavuudenhaluinen, että kun neiti nukkuu päikkärit, niin minä kirjoittelen blogeja, teen käsitöitä, teen niitä omia juttuja, joita tykkään tehdä, ei sitä jumppaa, joka tuntuu aina pakkopullalta. Ja kun neiti laittaa yöunille, niin hautaudun vilttien alle sohvalle ja katson päivällä nauhoitetut ohjelmat, syön, käyn pesulla ja menen perässä untenmaille. Ja jumppaaminen neidin kanssa on yhtä helppoa, kuin matolääkepillerin antaminen kissalle!

Joten hieronta on tällä hetkellä parasta apua minun jumiutuneille niskoille! Kaikesta kivusta ja särystä huolimatta on siellä hieronnassa silti niin mahtava aina käydä, suosittelen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti